Yoga för sportiga : yoga kan vara ett bra komplement som ökar rörlighet , fokus och balans .det mår alla som sporta bra av och på detta pass tränar vi . Men också smidighet och balans !




Bara tänkt på lite teknik ,




Känner riktigt bra !




Bra balans !




Min Pavorit tekniker !




Roligt pass med Norberg gruppen !




Norberg yoga gruppen , de är duktiga




Alla kan välja de övningar och delar av yoga som passar just dem. Var och en praktiserar yoga helt utifrån individuella förutsättningar och motiv. Det är dem egna subjektiva upplevelsen och syftet som är det viktiga. Där för kan yoga vara olika saker för olika människor !




Det främsta syftet med yoga har alltid varit att uppnå ett högre medvetandetillstånd! I dag kommer människor till yoga av flera olika anledningar : för att lära sig hantera stress eller ryggont , för mental och fysiskt träning. Men också som ett sökande efter ett bättre sätt att leva i stort!




Ordet yoga är sanskrit och betyder förening , helhet, harmoni, att utveckla ett harmoniskt samspel mellan kroppen, sinnet och själen!




Yoga är en levande tradition, med rötter i Indien. Vars tekniker (fysiska positioner och rörelser, andiningsövningar ,avslappning, samt koncentration och meditation , ) leder till frigörande av stress , stelhet och spänningar i kropp och psyke och ytterst till insikt om oss själva!




Roligt!




Bra jobbat !




Får ni läsa lite yoga om mig !





Hej! Jag heter dileepa waththanayaka, jag tränar mycket och jag gillar speciellt yoga, det är min favorit aktivitet. Jag har utbildat mig inom yoga och håller 2 yoga pass i veckan. Yogan hjälper mycket för vår kropp, den hjälper att hantera stress och genom att utföra yoga känner jag mig lungn.

RSS 2.0