Känner mig mycket skönt !




Yoga är roligt !




Stark !




Yoga yoga !




Roligt att prova!




Kul att göra lite yoga




Mycket bra balans




Balans




Mycket balans




Mycket bra övning !




Härligt yoga pass i dag !




Hej ! Yoga ! Snart är på väg till yoga pass i Norberg , det ska blir jätte bra pass i dag , duktiga tjejer ska yoga idag , snart kommer flera bilder !




Kul att prova på!




Viktigt för mig mycket balans i yogan




Bandhor! (Sanskrit, binda, hålla) : är ett annat namn på kroppslås . De är de lås som fungerar som ventiler och balanserar och leder energin i kroppen. För att använda bandhor på rätt sätt och få full effekt av dem som stöd i yogaövningar krävs lite övning . Bandhor är subtila musikelsammandragningar , men de krävs stor koncentration för att göra dem rätt och för att Kunna hålla kvar låsen!




Fog morgon ! Passa på öva lite yoga på morgonen !




Vinyasayoga ! Vindast kramar betyder den medvetna placeringen av ett fostret. Målet är att fylla upp det omedvetna tomrummet mellan medvetet upplevande skeenden med medvetande!




Kul att lite utbildning !




Hej ! Snart kommer alla yoga övningar för min !




Kråkan!




Bunden sidoställning !




Krigaren 11




Trädet!




Pilbågen!




Dansaren




Yoga!




Yoga mat




Yoga mat




Yoga drick!




Yoga mat




Yoga mat !




YOGANS POSITIVA EFFEKTER!,Det kan vara som lugn eller krävande fitnessträning som terapi, etisk livshållning , andlig erfarenhet eller sist men inte mins -glädjekälla. Det finns många anledningar att börja med yoga så snart möjligt för alla i alla åldrar , alltid , överallt!




Yoga är ingen religion! Yogans rötter är intimt förbundna med den indiska kulturen, men det ska inte missförstår som att yoga är en religion . Även om de historiska grundtexterna hänför sig till inte närmare definierad gudomlighet , handlar det om en metod att styra kroppen genom andligen , vilket ska förstås som vägen till en typ av självinsikt som inte är bunden till någon bestämd religion eller trosriktning!!!




Det går bra också äta lite söta saker också , kanske lite godis , frukt tror jag !




Mat är viktigt för mig att göra bra yoga!




Kul att prova , känner mig skönt i kroppen




Mycket balans!




Jag är nöjd med min träning !




Vad är det bästa med yogan , om nån som funderar ? Jag säger Man jobbar med allt i kroppen. Det handlar mycket om andning och balans . Och det fungerar också att göra efter annan träning.




För tre år sedan testade jag på yoga första gånger, och jag hittade min passion direkt . Efter den dagen visste jag att jag ville försätta träna yoga . Jag menar är ett bra komplement "vanlig " träning!




Man kanske känner sig stressad på grund av jobbet eller sitt privat liv. Då är yogan perfekt man känner sig lättare i kroppen efteråt.




Yoga





Hej! Jag heter dileepa waththanayaka, jag tränar mycket och jag gillar speciellt yoga, det är min favorit aktivitet. Jag har utbildat mig inom yoga och håller 2 yoga pass i veckan. Yogan hjälper mycket för vår kropp, den hjälper att hantera stress och genom att utföra yoga känner jag mig lungn.

RSS 2.0